24.5 C
Baja
2024. május 19. vasárnap
Kezdőlap Közélet Bajai kisgyermek életét mentette meg a diszpécser

Bajai kisgyermek életét mentette meg a diszpécser

Egy köszönetnyilvánítási kéréssel fordult hozzánk egyik kedves olvasónak, kinek 10 hónapos kisfiához kellett mentőt hívni április 5-én szerdán. 
Kühner József és felesége kétségbeesetten tárcsázták a 104-es segélyhívó számot, amikor a kisfiuk torkán a légutakat elzárva megakadt egy ételdarab, és nem sokkal ezután lilulni kezdett a szája. Amíg a mentők a helyszínre értek a diszpécser szakszerű utasításait követve sikerült eltávolítani az ételdarabot. 
– A mentők gyorsan a helyszínre érkeztek, de ennek ellenére is iszonyatosan hosszú öt percet éltünk át. A diszpécser és a mentősök segítségével sikerült elkerülni a tragédiát- idézte fel a szörnyű perceket az édesapa.
– A nevükre sajnos nem emlékszem, de magam és a családom nevében szeretném nekik megköszönni, hogy megmentették a kisfiam életét. 

Szádeczky Attila 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. május 9. és 2024. május 15. között anyakönyvezettek: Szeitz Áron (anyja neve: Várnai Zsuzsanna) Baja, Perity Léna (Németh Szilvia) Baja, Molnár Amira Zoé...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű