16.6 C
Baja
2024. május 16. csütörtök
Kezdőlap Időjárás Jövő hét: köd és felhős égbolt

Jövő hét: köd és felhős égbolt

Hétfőn többfelé ébredhetünk párás, ködös időre, ugyanakkor sok felhő lesz az égen, helyenként kisebb esőre is számítani kell. Napközben északon, északnyugaton és nyugaton szakadozhat fel a felhőzet, máshol még felhős, borongós idő lehet a jellemző, és időnként az eső is eshet. Nem lesz jelentős a légmozgás. Napközben 10 és 16 fok közötti értékeket mérhetünk.

Kedd reggelre többfelé képződik pára, köd, valamint alacsony szintű rétegfelhőzet, ami napközben elsősorban északkeleten tartósan megmaradhat. Főként a Dunántúlon lehetnek hosszabb-rövidebb napos időszakok. Csapadék nem valószínű. A déli-délkeleti szél a Dunántúlon megélénkülhet. Hideg lesz a reggel, majd napközben 12-17 fokra van kilátás, de a tartósan felhős, ködös területeken csak 8-10 fok körül alakulhat a legmagasabb hőmérséklet.

Szerdán többfelé párás, ködös reggelre van kilátás, és napközben is sokfelé számíthatunk felhős időre, csak kevés helyen süthet ki hosszabb időre a nap. Helyenként kisebb eső is előfordulhat. Néhol élénk lehet a déli-délkeleti szél. Kora délután 9 és 17 fok közötti értékeket mérhetünk. Csütörtökön egy hidegfront érkezhet feltámadó északnyugati széllel, többfelé esővel, záporokkal.
Kiadta: Varga Sándor (ma 08:59)

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. május 9. és 2024. május 15. között anyakönyvezettek: Szeitz Áron (anyja neve: Várnai Zsuzsanna) Baja, Perity Léna (Németh Szilvia) Baja, Molnár Amira Zoé...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű