18.8 C
Baja
2024. május 19. vasárnap
Kezdőlap Közélet Roadshow-t tartott a készenléti rendőrség Baján

Roadshow-t tartott a készenléti rendőrség Baján

Nagy sikerrel zajlik a három Bács-Kiskun megyei településen (köztük Baján is) megrendezett roadshow verbuváló menete. A történelmi indulók mellett a rendezvények fő műsorszáma Kodály Zoltán Háry János című daljátékából a Toborzó volt.
Jövő hét kedden, Kiskunhalason (10 óra 30 perctől Hősök tere), Bácsalmáson (13 óra 30 perctől Bácsalmás, Gr. Teleki József utca – Polgármesteri Hivatal előtt) és Kelebián (16 órától Kelebia, Ady Endre utca – Községháza előtt) fejeződik be a Bács-Kiskun megyei roadshow.
A zenekar jövő hét csütörtökön és szombaton Csongrád-Csanád megye több településére látogat el.
A Készenléti Rendőrség és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közös toborzó csoportjának tagjai az eseményre látogatóknak tartottak tájékoztatót a felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. Az érdeklődők a tájékoztatás mellett szórólapokat is kaptak, amelyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. A helyszínen sokan érdeklődtek a hivatás után, és többen felvételi egységcsomaggal távoztak.
A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.
Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász- hivatással.

Szöveg és fotók: Police.hu

 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. május 9. és 2024. május 15. között anyakönyvezettek: Szeitz Áron (anyja neve: Várnai Zsuzsanna) Baja, Perity Léna (Németh Szilvia) Baja, Molnár Amira Zoé...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű