18.8 C
Baja
2024. május 19. vasárnap
Kezdőlap Egyéb A Vodafone júliusban informatikai átálláson esik át

A Vodafone júliusban informatikai átálláson esik át

A Vodafone Magyarország július 11. és 16. között informatikai átállást végez, melynek ideje alatt csak korlátozottan lehet majd ügyeket intézni a szolgáltatónál és néhány szolgáltatás is elérhetetlen lesz – írja a HVG, ahol kiemelték, hogy a vállalat közlése szerint ez lesz a Vodafone–UPC integráció utolsó lépése, melynek eredményeképp a Vodafone Magyarország teljes mértékben konvergens digitális szolgáltatóvá válik.

A hatékonyabb, egységesebb ügyfélkiszolgálás érdekében a Vodafone Magyarország július 11–16. között informatikai átállást végez, ez idő alatt az online és személyes ügyintézés, értékesítés, valamint egyes szolgáltatások (például mobilvásárlás – autópálya-matrica, parkolás) nem lesznek elérhetők – adta hírül hétfő délelőtt a Vodafone.

AZ ALAPSZOLGÁLTATÁSOK MŰKÖDNEK MAJD

A szolgáltató felhívja a figyelmet arra, hogy az alapszolgáltatások működnek majd. Menni fog az otthoni vezetékes tévé, az internet és a telefon, lehet majd mobilhálózaton hívást indítani és fogadni, ahogy SMS-t küldeni és fogadni is. Működik majd a mobilinternet is. A műszaki hibabejelentéseket az érintett napokon is fogadja majd az ügyfélszolgálat.

Június 24. és július 16. között nem lesz elérhető: vezetékes szolgáltatással kapcsolatos webshop, online leadott rendelések, valamint a meglévő vezetékes szolgáltatások áthelyezése egy másik címre. Július 11. és 16. között nem lesz elérhető: a rendelés leadása a webshopon, és az új készülék vásárlása, az új (mobil vagy vezetékes) szolgáltatás megrendelése – beleértve például a mobilinternet megrendelését, de a tévészolgáltatást is, a roaming szolgáltatás aktiválása.

A meglévő (mobil vagy vezetékes) előfizetés módosítása – például díjcsomagváltás vagy a szerződéshosszabbítás, a Vodafone TV weben és mobilon – ezeken a felületen tehát nem lehet majd tévézni,a My Vodafone online ügyfélszolgálat, My Vodafone alkalmazás – a Vodafone weboldalon és alkalmazásban nem érhetők el a számlák, szolgáltatások. a készülékekkel kapcsolatos ügyintézés (szerviz, kárrendezés, biztosítás). a mobilvásárlás (autópálya-matrica, parkolás, lottó), az Easy Rider alkalmazás, és a feltöltőkártyás éves adategyeztetés, SIM-kártya aktiválása.

A teljes lista az informatikai átállásban érintett folyamatokról és a teendőkről a Vodafone erre a célra létrehozott oldalán érhető el.

Forrás: hvg.hu

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. május 9. és 2024. május 15. között anyakönyvezettek: Szeitz Áron (anyja neve: Várnai Zsuzsanna) Baja, Perity Léna (Németh Szilvia) Baja, Molnár Amira Zoé...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű