16.1 C
Baja
2024. május 19. vasárnap
Kezdőlap Egyéb Mozdonyvezetőket keres a Gemenc Zrt.

Mozdonyvezetőket keres a Gemenc Zrt.

Pörbölyi munkavégzéssel, műszaki érdeklődésű és a kisvasút kedvelő munkavállalók jelentkezést várja mozdonyvezető munkakörbe a Gemenc Zrt.
A jelentkezés feltételeként alapfokú végzettséget, és az előzetes vasútszakmai orvosi vizsgálaton való megfelelést szabták meg. Vasúti szakmai végzettség megléte nem feltétel, de a munkakör betöltése előtti képzésen való részvétel és azt záró hatósági alapvizsga sikeressége elengedhetetlen- adták ki a tájékoztatást a honlapjukon. 
A jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal várják a cs.kovacs.tibor@gemenczrt.hu címre, vagy személyesen a vasútüzem épületében (7142 Pörböly, Bajai út 100).”

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. május 9. és 2024. május 15. között anyakönyvezettek: Szeitz Áron (anyja neve: Várnai Zsuzsanna) Baja, Perity Léna (Németh Szilvia) Baja, Molnár Amira Zoé...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű