18.8 C
Baja
2024. május 19. vasárnap
Kezdőlap Időjárás Ködös reggel, napos délután

Ködös reggel, napos délután

Hétfőn is párás, ködös lesz a reggel, napközben pedig borongós időre számíthatunk. Gyenge eső több helyen, elsősorban délnyugaton alakulhat ki. Nyugaton megélénkülhet az északi szél. Hajnalban -3, +4 fokot mérhetünk. A legmagasabb hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul.

Kedden kitisztul felettünk az ég, túlnyomóan napos idő várható, csapadék nem lesz. Többfelé élénk, helyenként erős lesz az északias szél. Napközben 6-11 fokra van kilátás.

Szerdán országszerte fagyni fog, az északi, északkeleti tájakon több helyen -5 fok alá csökkenhet a hőmérséklet. Pára-, ködfoltokra is készülni lehet. Napközben a sok napsütés mellett 4-8 fokig melegszik a levegő. Csütörtökön már megnövekedhet a fátyolfelhőzet, de számottevő csapadék nem valószínű. Helyenként feltámadhat a délkeleti szél. Napközben 3-13 fokra van kilátás, délen, délkeleten mérhetjük a magasabb értékeket.
Kiadta: Varga Sándor (ma 09:08)

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. május 9. és 2024. május 15. között anyakönyvezettek: Szeitz Áron (anyja neve: Várnai Zsuzsanna) Baja, Perity Léna (Németh Szilvia) Baja, Molnár Amira Zoé...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű