14.9 C
Baja
2024. május 17. péntek
Kezdőlap Egyéb Nem frissül a bajai koronavírus portál

Nem frissül a bajai koronavírus portál

A közelmúltban felkerült egy bejegyzés a közösségi oldalra, melyben a szerző szóvá tette, hogy a városvezetés által márciusban elindított Koronavírus Információs Oldal -on közel sem naprakész a tartalom.
Az illetékesek mindem bizonnyal olvashatták a posztot, ugyanis a mai napon felkerült egy cikk a kormány által, a koronavírussal kapcsolatban több mint két héttel ezelőtt hozott döntéseiről.
A november 26-i keltezésű anyag publikálását megelőzően november 2-án, illetve július 8-án kerültek fel vírussal kapcsolatos  információk.
Márciusban az oldal létrejöttére maga Nyirati Klára polgármester hívta fel a figyelmet saját közösségi oldalán, azonban a kezdeti, valóban fontos, hasznosnak mondható hírek, felhívások közlését követően a pandémia második hullámában – annak ellenére, hogy néhány naponta, hetente fontos változások látnak napvilágot –  gyakorlatilag nem frissült az oldal.
Nehezen ugyan, de elfogadjuk, hogy online médiafelületként a városházáról semmilyen koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről, felhívásokról szóló információt nem kapunk. Ezért is szükség lenne olyan hivatalos, naprakész adatokat tartalmazó felületre, ahonnan a a lakosság és a sajtó munkatársai is tájékozódhatnak. A jelen helyzetben ez mindannyiunk közös érdeke lenne.
Sz. A.

 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. május 9. és 2024. május 15. között anyakönyvezettek: Szeitz Áron (anyja neve: Várnai Zsuzsanna) Baja, Perity Léna (Németh Szilvia) Baja, Molnár Amira Zoé...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű