16.2 C
Baja
2024. április 26. péntek
Kezdőlap Közélet Személycserékről döntött a bajai képviselő-testület

Személycserékről döntött a bajai képviselő-testület

Felülvizsgálta az önkormányzati tulajdonú, illetve érdekeltségű gazdasági társaságok vezető testületeibe delegáltak névsorát a képviselő-testület.

A jövőben a Baja Energetika Kft.-nél Kovács Csaba, Köteles Ilona és Sztáronszky Ferenc, a Baja Marketing Kft.-nél dr. Brachinger Tamás, Béniné Kozsdi Anna és Csubákné Besesek Andrea, a Baja Hangja Kft.-nél Teket Melinda, Marton Péter és Csicsorné Polyák Judit, a Bajai Kommunális Nonprofit Kft.-nél dr. Cseh Béla, dr. Gergely Tamás és Széll Péter, a Bajai Temetkezési Kft.-nél dr. Gergely Tamás, Széll Péter és dr. Zöld László Csabáné, míg a Baja Vagyon Zrt.-nél Balogh Zoltán, Csontos Csaba és Kajtár József alkotja a felügyelő­bizottságot.
A város részvételével működő társaságoknál is kezdeményezik a felügyelőbizottságokban a cseréket, így a Bajavíz Kft.-ben Dani Gitta és Vajda Zoltán, a Bajai Turisztikai Nonprofit Kft.-nél Szabó Hajnalka, Preininger Rozália és Markóné Virrasztó Irén, a Bajai Országos Közforgalmú Kikötőműködtető Kft.-ben Márfai Péter, a Bács-Szakma Zrt.-ben Bartók Edina, a VERTIKÁL Zrt.-ben Barna György, az FBH-NP Kft.-ben Hornyák József képviselheti a várost.

Baon.hu

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű