24.5 C
Baja
2024. május 18. szombat
Kezdőlap Közélet Jövő hét: kissé változékony, kora őszi napok

Jövő hét: kissé változékony, kora őszi napok

Hétfőn a Duna vonalában és attól keletre még eshet, nyugat felől azonban egyre többfelé felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap. Többfelé élénk lesz a nyugati, északnyugati szél. Reggel 8-14, majd napközben 15-23 fokot mérhetünk.
Kedden is marad a szeles idő. Változóan, többször erősen felhős lesz az ég. Helyenként – nagyobb valószínűséggel délen- kisebb záporok is kialakulhatnak. 20-25 fokot mérhetünk.
A hét közepén is marad a kissé változékony, gyakran szeles idő. Szerdán főként északon, északnyugaton, csütörtökön szórványosan alakulhat ki eső, zápor, emellett hosszabb-rövidebb időszakokra a nap is kisüt. Szerdán 19-25, csütörtökön 18-24 fok valószínű.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. május 9. és 2024. május 15. között anyakönyvezettek: Szeitz Áron (anyja neve: Várnai Zsuzsanna) Baja, Perity Léna (Németh Szilvia) Baja, Molnár Amira Zoé...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű