8.2 C
Baja
2024. április 26. péntek
Kezdőlap Közélet Jövő hét: záporos hétkezdet után szerdától naposabb idő

Jövő hét: záporos hétkezdet után szerdától naposabb idő

Hétfőn sok felhő lesz felettünk, többfelé kell számítani esőre, záporokra, a Dunántúlon helyenként egy-egy zivatar is előfordulhat. A középső országrészben élénk, néhol erős lesz a délkeleti szél. Pár fokkal mérséklődik a nappali felmelegedés, napközben 18-25 fokot mérhetünk.
Kedden is a felhők lesznek túlsúlyban, helyenként továbbra is számítani kell kisebb esőre, egy-egy záporra, a Kelet-Dunántúlon akár zivatarra is. Nyugaton és északkeleten élénk lehet az északias szél. A legmagasabb hőmérséklet 18-25 fok között alakul.
Szerdán kezdetben délen eshet, majd megszűnik a csapadék, és hosszabb napos időszakokra mindenhol számíthatunk. Erős lesz az északias szél. 19 és 23 fok közé melegszik a levegő. Csütörtökön szárazabb, naposabb idő valószínű, 17-21 fokot merhetünk a kissé szeles időben.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű