7.7 C
Baja
2024. április 26. péntek
Kezdőlap Közélet Szennyvíz-közcsatornára történő rákötésre pályázhatnak a bajaiak

Szennyvíz-közcsatornára történő rákötésre pályázhatnak a bajaiak

Baja Város Önkormányzat Képviselő-testületének Városüzemeltetési és Környezetvédelmi Bizottsága, Baja város belterületén az ingatlanok szennyvíz-közcsatornára történő rákötésére kiírt pályázatáról tartott sajtótájékoztatót szerdán délelőtt Kovács Csaba az Városüzemeltetési és Környezetvédelmi Bizottságának elnöke és Putnik Tamás városházi szóvivő.
A tájékoztató elején a frissen kinevezett szóvivő köszöntötte a sajtó munkatársait, egyúttal a közös munkában bízva, az együttműködéséről biztosította a helyi média képviselőit.
A sajtótájékoztatón elhangzott: pályázni kitöltött pályázati űrlap segítségével lehet, melyhez csatolni kell a meghatározott igazolásokat (pl. Bajavíz Kft., Önkormányzat, NAV, stb.) Fontos, hogy egy ingatlanra csak egy pályázat adható be. A pályázatok támogatására rendelkezésre álló keretösszeg: 5.000.000 Ft. A pályázat keretében nyújtható támogatás a bekerülési költség 50%-a, de maximum 100.000 Ft lehet, az elnyert összeget banki utalás formájában juttatjuk el az ingatlan tulajdonosoknak. A pályázatokat postai úton vagy személyesen lehet eljuttatni a Bajai Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Irodájába, Sárosi György ügyintézőnek.

Fontos változás az előző évihez képest, hogy a tavalyi, októberi határidővel szemben az idén egész évben folyamatosan beadhatók a pályázatok, egészen december 04.-ig tudjuk fogadni azokat.
A pályázati űrlapok letölthetőek az internetről, vagy személyesen átvehetőek a Bajai Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Irodáján.
A Városüzemeltetési és Környezetvédelmi Bizottság az év során folyamatosan bírálja el a beérkezett pályázatokat és arról a döntést követő 15 napon belül írásban értesíti a pályázókat, valamint amennyiben pozitív döntés születik, akkor 30 napon belül a szerződést is megkötik.

 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű