9.1 C
Baja
2024. április 27. szombat
Kezdőlap Közélet Télies hétfő után kedden újabb enyhülés jön

Télies hétfő után kedden újabb enyhülés jön

Hétfőn a Dunántúlon és délen felhősebb, máshol naposabb idő valószínű, délnyugaton kisebb havazás, hószállingózás is kialakulhat. A déli-délkeleti szél is csak északnyugaton élénkülhet meg. Csípős lesz a hajnal, -4, -12 fok várható, és napközben is csak -2 és +2 fok közötti értékeket mérhetünk.
Kedden többfelé kell számítani csapadékra, elsősorban eső, havas eső várható, de északon, északkeleten havazhat is. Feltámad a délies szél. Ismét fagyos lesz a hajnal, napközben pedig -1, +8 fok valószínű, délnyugaton lesz enyhébb az idő.
Szerdán többfelé készülhetünk esőre, csütörtökön pedig elszórtan fordulhat elő kisebb eső, havas eső. Csütörtökön szeles időben lesz részünk. A hajnali órákban többfelé fagyhat, napközben pedig 2-7 fok közötti maximumokra van kilátás.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű