7.2 C
Baja
2024. április 24. szerda
Kezdőlap Sport Parasportolók tartottak bemutatót diákoknak

Parasportolók tartottak bemutatót diákoknak

Közös beszélgetésre invitálta a Bajai Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény (EGYMI) diákjait az Impulzus a Parasport Jövőjéért Alapítvány június 24-én pénteken az Ifjúsági Szálló udvarán.
A találkozóra a parasportolókat támogató civil szervezet vendégeket is hívott: az Alsónyéken élő Kollár Andor paraíjász és  Grünfelder Bence bajai paraúszó élménybeszámolóit, valamint Kollár Andor és edzője, Balla Zsolt íjászbemutatóját nagy örömmel és érdeklődéssel hallgatták, nézték az iskolások. 
Hasznosnak értékelte az eseményt Vereczkei Zsolt Baja város díszpolgára, háromszoros paralimpiai bajnok, az Impulzus a Parasport Jövőjéért Alapítvány kuratóriumának tagja, aki elmondta: beszélgetés és a bemutatók után meglepetésként 100 ezer forint értékben sportfelszereléseket adtak át a közeljövőben Finnországban rendezendő Ifjúsági Olimpiára készülő Grünfelder Bencének. 
Az alapítvány működésével és közeli terveivel kapcsolatban Vereczkei Zsolt kiemelte: azt szeretnék, hogy minél többen támogassák őket, mert ennek köszönhetően lehetőségük lesz  támogatni a parasportolókat, elősegítve a minél sikeresebb versenyzést. 

Az Impulzus a Parasport Jövőjéért Alapítvány elérhetősége itt található. 

Szádeczky Attila 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által az Impulzus a Parasport Jövőjéért Alapítvány részére nyújtott támogatásból megvalósult program keretében jöhetett létre az esemény.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 11. és 2024. április 17. között anyakönyvezettek: Bodnár Jázmin (anyja neve: Nagy Marianna) Gara, Fügedi Ákos János (Vitéz Hajnalka) Baja, Bartha Gilbert...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű