9.9 C
Baja
2024. március 29. péntek
Kezdőlap Sport Kyokushin flash mob - Karatésok tartottak rendhagyó edzést Baja belvárosban

Kyokushin flash mob – Karatésok tartottak rendhagyó edzést Baja belvárosban

Baja Kyo Dojo – Kyokushin Karate sportegyesület Baja jellegzetességeinél: a Jelky, a Tóth Kálmán, és a Szentháromság tereken és a Déri-kertben tartott bemutató edzést.
A villámcsődület apropójáról Senpai Szerény Csenge, az egyesület edzője tájékoztatta portálunkat.
A cél azon túl, hogy népszerűsítsük a sportágat, illetve az egyesületet, az volt, hogy ősszel egy nagyszabású nemzetközi karate verseny szervezésében vehettünk részt az országból több más dojo-val összefogva. Ennek előkészítéseként videofelvételek és rengeteg fotó készült a figyelemfelkeltő eseményről, amit az októberi verseny promóciójához használunk fel, így is népszerűsítve a várost és a sportot. A Kisteleken rendezendő Hungarian Open Kyokushin Championship elnevezésű eseményre elfogadta vezetőnk Shihan Kószó Ildikó meghívását, a sportág Japán központjának elnökségi tagja és az Észak-Amerikai kontinens vezetője, Shihan Katsuhito Gorai. A Shihan technikai szemináriumot és feketeöves vizsgát is fog tartani a több napos eseményen. Az érdeklődés már most nagy, Európa szerte, sőt más kontinensről is vannak már érdeklődők a magyarországi versenyre.
A bajaiak nem csak a szervezésben és a lebonyolításban fognak segédkezni, hanem a csapat sok tagja, mint versenyző is a tatamira áll majd, sőt vizsgázni szándékozó is van a helyiek között.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. március 21. és 2024. március 27. között anyakönyvezettek: Farkas Katalin Gyöngyi (anyja neve: Kasu Barbara) Katymár, Nagy Martin (Madarász Viktória) Borota, Ill Mia...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű