18.8 C
Baja
2024. március 28. csütörtök
Kezdőlap Közélet Bajai LC néven új labdarúgó egyesület alakul

Bajai LC néven új labdarúgó egyesület alakul

Civil alapokon nyugvó, új labdarúgó egyesület alakul Baján- hangzott el június 17-én szerdán a Hotel Elizabeth teraszán tartott sajtótájékoztatón. A Bajai Labdarúgó Club  névre keresztelt alakulat a következő szezonban a megye harmadosztályban indul, és kizárólag magáncégek, magánemberek támogatásával teremtené meg a működési feltételeit.
A sportegyesület célja a bajai labdarúgás új alapokra való helyezése, mondta Angeli István elnök- majd hozzátette: városunk futball hagyományaihoz méltó klubot szeretnének felépíteni, és természetesen a cél az lesz, hogy amint lehetőség adódik, előrelépjenek.
Az egyesület vezetőedzője és egyben egyik elnökségi tagja az a Koch Tamás lesz, aki az előzői években a Bajai SK szakmai munkáját is irányította. A szakember kiemelte: egyeztetett a megszűnő BSK játékosaival, akiknek a túlnyomó többsége vállalta a legalacsonyabb osztályban való szereplést.
Szádeczky Attila

Előző cikkBajai SK- Vége!
Következő cikkNem kaptunk választ

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. március 14. és 2024. március 20. között anyakönyvezettek: Valkai Abigél (anyja neve: Farkas Sarolta) Bácsbokod, Jagicza Luca (Ivota Diána) Dusnok, Ravasz Léna (Mészáros...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű