12.8 C
Baja
2024. április 19. péntek
Kezdőlap Közélet Jövő hét: szárazabb, melegebb napok, majd csütörtök este hidegfront jöhet

Jövő hét: szárazabb, melegebb napok, majd csütörtök este hidegfront jöhet

Húsvéthétfőn már sok napsütésre számíthatunk, csak kevés felhő lesz felettünk, csapadék nem várható.
Többfelé megélénkül, helyenként megerősödik a nyugatias szél. Hajnalban 0 és +6, napközben 11 és 16 fok között alakul a hőmérséklet.
Nem lesz front térségünkben.
Kedden változóan, erősen felhős időre készülhetünk, de csapadék nem várható. Sokfelé megélénkül, megerősödik a déli-délnyugati szél. A friss hajnalt követően délutánra 16 és 21 fok közé melegszik a levegő.
Szerdán napos és felhős időszakok váltják egymást, de csapadék továbbra sem valószínű. Élénk, erős lesz a déli-délnyugati szél, nyugaton, északnyugaton viharos lökések is lehetnek. Napközben egyre többfelé mérhetünk 20 fok körüli maximumokat.
Csütörtökön és pénteken egy gyenge hidegfront hatására ismét kialakulhat helyenként eső, zápor, néhol zivatar sem kizárt. Csütörtökön még élénk lesz a déli-délnyugati szél, majd pénteken már az északi-északnyugati szél lesz erős, a Dunántúlon viharos. Csütörtökön 14-20, pénteken 12-17 fokot mérhetünk.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 11. és 2024. április 17. között anyakönyvezettek: Bodnár Jázmin (anyja neve: Nagy Marianna) Gara, Fügedi Ákos János (Vitéz Hajnalka) Baja, Bartha Gilbert...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű