6.6 C
Baja
2024. április 20. szombat
Kezdőlap Közélet Éljen a szépségkirálynő!

Éljen a szépségkirálynő!

A 21 éves, bugaci Tiricz Nikolett érdemelte ki a Miss Alpok-Adria – Bács-Kiskun megye szépe címet: a megmérettetést március 24-én, szombat este tartották Baján, a Hotelt Elizabeth rendezvénytermében. A Sundance TSE által szervezett versenyre tíz lány nevezett be a megye különböző szegleteiből: Dávod, Pörböly, Bugac, Baja, Bácsalmás, Kiskunhalas és Kunpeszér is képviseltette magát. Pestality Bianka főszervező-műsorvezető elmondta: Magyarország 2001-ben csatlakozott az Alpok-Adria országainak versenyének, a korona pedig egy ízben került már bajai lány (Ónódi Réka) fejére.

A tíz versenyző három körben, háromféle viseletben (alkalmi, fürdőruha és estélyi) mutatkozott be, majd néhány szóban bemutatták a települést, ahonnan érkeztek. A szünetekben a Sundance versenytáncosai szórakoztatták a közönséget, és fellépett Szerényi László, a Budapesti Operettszínház művésze is. A szépségkirálynő első udvarhölgye Szalay Violetta, a második pedig Pankovics Laura lett (ő a Hotel Elizabeth különdíját is megkapta), a facebook-szavazást pedig Horváth Nikolett nyerte. A nyertesek sokféle értékes díjjal gazdagodtak, a királynő pedig az országos döntőben képviselheti a térséget.

A rendezvény – amely mos először, de a tervek szerint nem utoljára került Bajára – jótékony célt is szolgált: bevételét a szervezők a gazdátlan állatok mentésével foglalkozó szervezeteknek ajánlották fel.

Az eseményről készült  Facebook galériánk itt tekinthető meg.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 11. és 2024. április 17. között anyakönyvezettek: Bodnár Jázmin (anyja neve: Nagy Marianna) Gara, Fügedi Ákos János (Vitéz Hajnalka) Baja, Bartha Gilbert...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű