9.9 C
Baja
2024. március 29. péntek
Kezdőlap Közélet Jövő hét: enyhülő idő frontokkal

Jövő hét: enyhülő idő frontokkal

Hétfőn az ország túlnyomó részén felhős, borongós idő várható, főként délen és a középső tájakon helyenként gyenge eső, egy-egy zápor kialakulhat.

Hosszabb-rövidebb napos időszakokra főként nyugaton és északkeleten számíthatunk. Gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás. Hajnalban -3, +3, délután 6-12 fok valószínű.

Frontmentes idő.
Kedden a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett alapvetően még felhős időre készülhetünk. Többfelé alakulhat ki eső, záporeső. A legtöbb napsütés a Dunántúlon ígérkezik, több csapadék pedig keleten valószínű. Megélénkül a nyugati, északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul. Szerdán egy nyugat felől érkező melegfront hoz borongós időt és többfelé esőt, záporokat. A délnyugatira forduló légmozgás napközben többfelé feltámad. Hajnalban helyenként ismét gyengén fagyhat, délután 7-16 fokig melegszik a levegő, délnyugaton lesz a legmelegebb.
Csütörtökön marad a borongós idő és sokfelé eshet. Ekkor egy hidegfront fordítja északnyugatira a szelet, melyet helyenként erős lökések kísérhetnek. Az enyhe hajnalt követően napközben 6-14 fok valószínű.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. március 21. és 2024. március 27. között anyakönyvezettek: Farkas Katalin Gyöngyi (anyja neve: Kasu Barbara) Katymár, Nagy Martin (Madarász Viktória) Borota, Ill Mia...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű