12.7 C
Baja
2024. április 23. kedd
Kezdőlap Közélet Jövő hét: igazi tavaszi idő várható, helyenként záporokkal

Jövő hét: igazi tavaszi idő várható, helyenként záporokkal

Hétfőre virradóra többfelé eshet, majd napközben a változóan felhős-napos időben záporok, a keleti és déli tájakon zivatarok alakulhatnak ki.
Erős lesz a délnyugati szél. A zivatarokat viharos széllökések és apró szemű jég is kísérhetik. Hajnalban 6-11, délután 15-20 fokot mérhetünk.

Melegfront jellegű hatás.
Kedden feltámadó nyugati-északnyugati széllel, záporokkal hidegfront vonul át, délen, délnyugaton ismét kialakulhat zivatar. A hőmérséklet nem esik vissza jelentősen, délután 12-16 fok várható.
Szerdán a felhők lehetnek túlsúlyban, kisebb eső, zápor főként nyugaton, délnyugaton lehet, ott egy-egy zivatar sem zárható ki. Élénk, északnyugaton erős lesz a nyugati-északnyugati szél. Délután 9-14 fok várható.
Csütörtökön több lesz a napsütés, a Dunántúlon feltámad a déli szél. Ezen a napon 9-14 fokra van kilátás. Pénteken már felhősebb idő lesz jellemző, esővel, záporokkal. A délies szél többfelé megélénkülhet, napközben 7-15 fokot mérhetünk.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 11. és 2024. április 17. között anyakönyvezettek: Bodnár Jázmin (anyja neve: Nagy Marianna) Gara, Fügedi Ákos János (Vitéz Hajnalka) Baja, Bartha Gilbert...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű