16.6 C
Baja
2024. március 28. csütörtök
Kezdőlap Közélet Jövő hét: újabb mediterrán ciklon érkezik

Jövő hét: újabb mediterrán ciklon érkezik

Hétfőn nyugat felől megvastagszik a felhőzet, délutánra egyre többfelé várható havas eső, kisebb havazás, a délebbi tájakon eleinte gyenge eső.
Kedden egy mediterrán ciklon határozhatja meg időjárásunkat, estig az északkeleti tájak kivételével többfelé kialakulhat havazás és havas eső. Nyugaton felélénkül, az Alpokalján felerősödik az északias szél. Délután legfeljebb 0-5 fok valószínű.
Szerdán kezdetben többfelé kialakulhat havazás, néhol havas eső, de napközben már inkább csak az ország keleti felén. A nyugati tájakra szárazabb levegő érkezik és megszűnik a csapadék, szakadozottabbá válik a felhőzet. Élénk, néhol erős, viharos lehet az északias szél. A legmelegebb órákban 0-5 fokot mérhetünk.
Csütörtökön a fagyos hajnalt követően napközben 1-5 fokra van kilátás. A reggeli, kora délelőtti órákban keleten még kisebb csapadék, hószállingózás előfordulhat, de az ország nagy részén már szárazabb idő lesz jellemző, többfelé a nap is kisüthet, keleten maradhat felhős az égbolt.

 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. március 21. és 2024. március 27. között anyakönyvezettek: Farkas Katalin Gyöngyi (anyja neve: Kasu Barbara) Katymár, Nagy Martin (Madarász Viktória) Borota, Ill Mia...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű