16.6 C
Baja
2024. március 29. péntek
Kezdőlap Sport Kiss Tamásra emlékezve fociztak az újvárosi iskolában

Kiss Tamásra emlékezve fociztak az újvárosi iskolában

Kiss Tamás néhai iskolaigazgató emlékére rendeztek futball-tornát az Újvárosi Általános iskola sportcsarnokában, január 27-én, szombaton délelőtt.

Kiss Tamás az Újvárosi Általános Iskola testnevelőtanára és igazgatója volt. Számára mindig fontos volt a sport. Az    ő kezdeményezésére az Újvárosban  elsőként valósult meg a városban a mindennapos testnevelés bevezetése.

A viadalon a házigazda Újvárosi iskola mellett Madaras, Bácsalmás, és Bajaszentistván csapatai vettek részt.
Ábráhámné Tóth Edit, az intézmény vezetője elmondta: remélhetőleg hagyományt teremt az iskola a torna  megrendezésével.  A cél, hogy népszerűsítsük a női labdarúgást. Az ötletgazda Zomborcsevics Mátyás, aki a Bozsi-program szakedzőjeként tevékenykedik iskolánkban, és vállalta az egész torna szervezését és bonyolítását.
Az igazgatónő hozzá tette: Baja város önkormányzatának részéről Dancsa Bálint sporttanácsnak támogatta az eseményt, illetve iskolánk részről Benczéné Hódos Éva, és Kiss Tamásné a névadó Kiss Tamás özvegye vett részt aktívan a rendezésben.

A csata körmérkőzéses rendszerben zajlott, melynek végén a Madaras gárdája diadalmaskodott. A 2. helyen az Újváros, 3. helyen a Bajaszentistván és a 4.helyen a Bácsalmás csapata végzett.
Gólkirály (nő): Virsinszki Réka
Legjobb kapus: Kárpáti Milla
Legjobb mezőnyjátékos: Czvetnics Dorka

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. március 21. és 2024. március 27. között anyakönyvezettek: Farkas Katalin Gyöngyi (anyja neve: Kasu Barbara) Katymár, Nagy Martin (Madarász Viktória) Borota, Ill Mia...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű