8.8 C
Baja
2024. április 24. szerda
Kezdőlap Egyéb Heti programajánló

Heti programajánló

Ulmer Schachtel Ausstellung

Nagyné Drapkó Mónika kiállítása

Quiz Club

Írók a Sétatéren
A kolozsvári Sétatér Kulturális Egyesület 2016-ban indította el az Írók a Sétatéren irodalmi est sorozatot. A felolvasó esteken erdélyi és magyarországi írók, költők olvasnak fel műveikből, bemutatásra kerülnek a Kárpát-medence különböző irodalmi folyóiratai, irodalmi műhelyei, írószervezetei.
2018 januárjában a Magyar Kultúra Napja alkalmából a következő írók találkoznak a magyarországi és szlovéniai olvasóközönséggel: Fekete Vince, József Attila-díjas író, költő, a Székelyföld folyóirat főszerkesztő helyettese (Kézdivásárhely) Lövétei Lázár László, József Attila-díjas költő, műfordító, a Székelyföld folyóirat főszerkesztője (Csíkszereda) Király Zoltán, költő, műfordító (Kolozsvár) Szálinger Balázs, József Attila-díjas költő, drámaíró (Budapest).
A Türr István Múzeum emeleti rendezvénytermében (Baja, Deák F.u.1.) 2018. január 16-án 18 órakor várjuk szeretettel az érdeklődőket.
A rendezvénysorozat támogatója a Nemzeti Kulturális Alap.
A belépő díjtalan.
Pethő Zsolt zeneszerző emlékkiállításának megnyitója

Damó István képzőművész kiállítása

Mécsvilágnál – Karinthy Frigyes versei

Mi muzsikus lelkek 3.

Gyere velünk a 19. Bartina teljesítménytúrára

Kolbásztöltő ünnep, Hercegszántó

Hallo Wien – Rejtély a bécsi kastélyban, nyomozós vacsora

 

 

 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 11. és 2024. április 17. között anyakönyvezettek: Bodnár Jázmin (anyja neve: Nagy Marianna) Gara, Fügedi Ákos János (Vitéz Hajnalka) Baja, Bartha Gilbert...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű