8.2 C
Baja
2024. április 19. péntek
Kezdőlap Közélet Enyhe, de esős napokkal indul a jövő hét

Enyhe, de esős napokkal indul a jövő hét

Hétfőn eleinte az Északi-középhegységben lehet még havas eső, a hegycsúcsokon havazás, majd egyre inkább esőbe vált a csapadék. Délután már csak helyenként északon eshet gyenge eső. Erős, viharos délies széllel enyhébb levegő áramlik térségünkbe, 9-14 fokot mérhetünk, de északkeleten csak 5-8 fokra van kilátás.
Kedden keleten naposabb, nyugaton felhősebb időre számíthatunk, az Alpokalján az eső is eleredhet egy érkező hidegfrontnak köszönhetően. Az enyhe, szeles időben 10-17 fok várható.
Szerdán kissé szeles, többfelé csapadékos időre várható. Délután nyugat felől felszakadozik a felhőzet, kisebb lehűlés várható, 3-7 fokos maximumokat mérhetünk. Csütörtökön fagyos, néhol ködös hajnalt követően 1-8 fokig melegszik fel a levegő, majd estétől ismét esőre, havas esőre lehet számítani.

 

 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 11. és 2024. április 17. között anyakönyvezettek: Bodnár Jázmin (anyja neve: Nagy Marianna) Gara, Fügedi Ákos János (Vitéz Hajnalka) Baja, Bartha Gilbert...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű