Hétfőn az ország több pontján fordulhat elő ismét gyenge csapadék. A Dunántúlon gyenge eső, havas eső, a magasabban fekvő területeken havazás, míg keleten hószállingózás lesz a jellemző. A nyugati-délnyugati szél többfelé megélénkülhet. Napközben -1, +5 fokot mérhetünk.

Frontmentes idő.
Kedden több napsütés ígérkezik, de a nap második felében északnyugat felől ismét megvastagszik a felhőzet és a Dunántúlon havas eső, gyenge eső kialakulhat. A helyenként szeles időben 1-7 fok valószínű. Szerdán és csütörtökön csapadék nem várható, sokfelé hosszabb napos időszakokra számíthatunk. Helyenként továbbra is élénk lesz a szél. Délutánonként 5-9 fokot mérhetünk, de a havasabb, ködösebb tájakon csak 0-3 fokra számíthatunk.
Pénteken marad a túlnyomóan napos, enyhe idő, délnyugaton 13 fokig melegedhet a levegő. A Nyugat-Dunántúlon több felhő lehet és estétől egy nyugat felől érkező hidegfront hatására eleinte eső, majd egyre inkább havas eső, havazás várható. Szombaton főként a középső és keleti megyékben valószínű havas eső, havazás. A szél többfelé lesz élénk, erős. Jelentősen visszaesik a hőmérséklet.