6.6 C
Baja
2024. április 20. szombat
Kezdőlap Közélet Szárazabb, naposabb, enyhébb idő

Szárazabb, naposabb, enyhébb idő

Hétfőn az ország több pontján fordulhat elő ismét gyenge csapadék. A Dunántúlon gyenge eső, havas eső, a magasabban fekvő területeken havazás, míg keleten hószállingózás lesz a jellemző. A nyugati-délnyugati szél többfelé megélénkülhet. Napközben -1, +5 fokot mérhetünk.

Frontmentes idő.
Kedden több napsütés ígérkezik, de a nap második felében északnyugat felől ismét megvastagszik a felhőzet és a Dunántúlon havas eső, gyenge eső kialakulhat. A helyenként szeles időben 1-7 fok valószínű. Szerdán és csütörtökön csapadék nem várható, sokfelé hosszabb napos időszakokra számíthatunk. Helyenként továbbra is élénk lesz a szél. Délutánonként 5-9 fokot mérhetünk, de a havasabb, ködösebb tájakon csak 0-3 fokra számíthatunk.
Pénteken marad a túlnyomóan napos, enyhe idő, délnyugaton 13 fokig melegedhet a levegő. A Nyugat-Dunántúlon több felhő lehet és estétől egy nyugat felől érkező hidegfront hatására eleinte eső, majd egyre inkább havas eső, havazás várható. Szombaton főként a középső és keleti megyékben valószínű havas eső, havazás. A szél többfelé lesz élénk, erős. Jelentősen visszaesik a hőmérséklet.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 11. és 2024. április 17. között anyakönyvezettek: Bodnár Jázmin (anyja neve: Nagy Marianna) Gara, Fügedi Ákos János (Vitéz Hajnalka) Baja, Bartha Gilbert...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű