4.4 C
Baja
2024. április 16. kedd
Kezdőlap Közélet Van benne igazság!

Van benne igazság!

Elfogtunk egy levelet! Egy bajai portálon jelent meg az alábbi olvasói levél, melynek azért van igazságtartalma.

Örömmel olvastam a sajtóban, hogy a bajai Eötvös József Főiskola 700 millió forintos támogatásáról számolt be Zsigó Róbert országgyűlési képviselőnk.

Úgy gondolom, hogy ez hatalmas eredmény, pláne annak tükrében, hogy milyen ellenszélben kellett elérni ezt az újabb fejlesztést. A liberális- posztkommunista alakulatok képviselői (az LMP-s Ikotity, az MSZP, a DK stb..)megállás nélkül azt fújták, hogy be akarják zárni a bajai főiskolát.

(A hazugságról itt olvashat: http://sugopart.hu/…/mi-az-igazsag-megszunik-a-bajai-foisko…)

Erre meg tessék, nemhogy bezárják, hanem felújítják!

Belegondoltak már, hogy milyen károkat okozott a bajai baloldali-liberális ellenzék a városnak ezzel a rémhír terjesztéssel? Hány diák vonhatta vissza a bajai főiskolára való jelentkezését egy-egy negatív Ikotity-interjú után? Milyen rombolást hajtottak végre ezek az erők a meggondolatlan nyilatkozatokkal? Ők nem a város, hanem csak a saját pártjuk politikai érdekeiket nézik!

És az uszító, negatív munkájukkal nem csak itt talalkozunk: gondoljunk csak a magaspartfal vagy a bajai ivóvíz ügyében folytatott hergelésükre.
Én szeretem a városom! Békés, nyugodt, fejlődő Baján élek, és szeretném, hogy ez így maradjon az unokáimnak is!
Baja és a bajaiak érdekében ideje volna befejezniük az Ikotity- féléknek és baloldali- posztkommunista barátaiknak a rombolást!

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 4. és 2024. április 10. között anyakönyvezettek: Tóth Adél (anyja neve: Zahorszki Kitti) Dusnok, Kovács Blanka (Szakál Rózsa) Baja, Hosztafi Bejke Anikó...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű