12.6 C
Baja
2024. április 25. csütörtök
Kezdőlap Egyéb Jövőre folytatódik az Bajai Kézműves Sör & Streetfood Fesztivál

Jövőre folytatódik az Bajai Kézműves Sör & Streetfood Fesztivál

Hamarosan véget ér az I. Bajai Kézműves Sör & Streetfood Fesztivál. Aki kilátogatott a Tóth Kálmán térre, kitűnő söröket, ételeket fogyaszthatott, valamint a belváros és a tér adottságai révén, egy igazán hangulatos esemény részese lehetett.
A rendezvény előzetes tapasztalatiról Lencsés Péter szervezőt kérdeztük:
– Hihetetlen mennyiségű pozitív visszajelzést kaptunk a bajaiaktól, nagyok sok ember érdeklődött és folyamatosan érdeklődik az esemény irányt. Minden várakozásunkat felülmúlta a fesztiválra kilátogatók száma. Jelenleg a vasárnap délutáni programok tartanak, melyet eredetileg levezető napnak szántunk, de láthatóan már most a késő délutáni órákban is megteltek a padok.  Aki szombat este kint volt azt tapasztalhatta, hogy egy tűt sem lehetett leejteni , oly mértékben megtelt a tér. 
A folytatás tekintetében a szervező elmondta: tervezik, hogy jövő nyáron ebben az időpontban ismét lesz fesztivál, melyet a Belvárosi templom és a sétáló utca irányában bővíteni szándékoznak.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű