13.1 C
Baja
2024. április 25. csütörtök
Kezdőlap Egyéb Katasztrófavédelmi tábor indult az Ifjúsági szállón

Katasztrófavédelmi tábor indult az Ifjúsági szállón

Hétfőn reggeltől, egy teljes héten keresztül zajlik a Katasztrófavédelmi tábor, az Ifjúság szállóban. A gyerekek betekintést nyerhetnek a rendőrség, a tűzoltóság és katasztrófavédők munkájába.  Ezek mellet, fürdőzésre, kenuzásra is lesz lehetőség.
Fercsák Róbert polgármester, a tábor megnyitóján elmondta: 145 éve alakult meg a hivatásos tűzoltóság, és az idei emlékév apropóján több programot is szerveznek a helyi katasztrófavédők. A gyerekek körében mindig népszerű volt,  a rendőrség és a tűzoltók, katonák által végzett munka.
A városvezető hozzátette: köszönet jár a bajai Katasztrófavédelem és a polgárvédelem  vezetőinek a program megszervezéséért. A gyerekeknek rengetek élményben lesz részük, továbbá egy közösségépítő funkciót is betölt majd az előttük álló egy hét.

 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű