8.2 C
Baja
2024. április 19. péntek
Kezdőlap Közélet Visszatér a kánikula, egy-egy zápor, zivatar hozhat enyhülést

Visszatér a kánikula, egy-egy zápor, zivatar hozhat enyhülést

Hétfőn még helyenként keleten lehetnek záporok, zivatarok, másutt túlnyomóan napos időre van kilátás. Mérsékelt, néhol élénk lesz a nyugati, északnyugati szél. Délután 28-33 fokig emelkedhet a hőmérséklet.
Kedden a többnyire napos időben helyenként előfordulhat egy-egy frissítő zápor, zivatar. Gyenge, mérsékelt lesz a nyugati, délnyugati szél. A legmelegebb órákban 30-35 fokot mérhetünk.
Szerdán helyenként, csütörtökön azonban már több helyen lehetnek záporok, zivatarok, melyek átmeneti enyhülést hozhatnak a kánikulában. Többfelé élénk, nyugaton erős lehet a délies szél. A csúcshőmérséklet 32-36 fokig emelkedhet.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 11. és 2024. április 17. között anyakönyvezettek: Bodnár Jázmin (anyja neve: Nagy Marianna) Gara, Fügedi Ákos János (Vitéz Hajnalka) Baja, Bartha Gilbert...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű