7.2 C
Baja
2024. április 24. szerda
Kezdőlap Közélet Sok adományt gyűjtöttek a bajai cicamentők

Sok adományt gyűjtöttek a bajai cicamentők

Eredményesen zárta a szombati örökbefogadó és adománygyűjtő napot, az Összefogás a bajai cicákért közösség a Nagyon Vadon állatkereskedésben.
Az esemény célja az volt, hogy az árván maradt kis macskáknak megfelelő, felelősségteljes gazdákat találjanak, továbbá anyagi és tárgyi adományokat vártak a mentett cicák gondozásához, ellátásához.
Az adományok szép számmal gyűltek és egy kiscica is új, büszke gazdára talált.

Az Összefogás a bajai cicákért közösség egy civil aktivistákból álló csoport, akik munkájuk mellett, önkéntes alapon végzik  tevékenységüket. Elsősorban adományokból fedezik a megmentett, vagy talált macskák ellátásához szükséges anyagi költségeket.
A Közösség céljairól, munkájáról itt olvashat bővebben.
A csoport tagjai folyamatosan várják az anyagi és tárgyi (konzerv, száraz táp, alom és minden egyéb, macskatartáshoz szükséges tárgyak, eszközök) adományokat az alábbi elérhetőségeken:
Telefon: 06-20/624-23-57
Email: bajaicicak@gmail.com

 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 11. és 2024. április 17. között anyakönyvezettek: Bodnár Jázmin (anyja neve: Nagy Marianna) Gara, Fügedi Ákos János (Vitéz Hajnalka) Baja, Bartha Gilbert...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű