8.2 C
Baja
2024. április 19. péntek
Kezdőlap Egyéb Szabadtéri kondi a Petőfi-szigeten (1. rész)

Szabadtéri kondi a Petőfi-szigeten (1. rész)

A szabadtéri sportolás hívei számtalan helyszín közül választatnak városunkban, ilyen például a Petőfi-szigeten található fitneszpark, mely kiválóan alkalmas egy teljes testet átmozgató edzésre. Jól válasszuk meg az időt, ne a legnagyobb melegben menjünk ki, hiszen ilyenkor erős az UV sugárzás. Figyeljünk arra is, hogy mindig legyen nálunk folyadék (víz), ugyanis ilyenkor még fontosabb annak pótlása.

Gyakorlat tipp:
Hiperhajlítás: A gyakorlat a törzsegyenesítő izmokat dolgoztatja elsősorban, ám könnyű belevonni a combhajlítót és a farizmokat is, ezért figyel arra, hogy a hátad erejéből végezd a gyakorlatot. Úgy helyezkedj el a padon, hogy a csipőd lelógjon róla. A kezedet helyezd el a mellkasodon összefonva vagy tedd tarkóra.
Engedd előre a törzsedet, hogy lógjon, ez a kezdő pozíció. Ezután emeld fel a felsőtestedet addig, amíg a törzs a láb és a fej egy vonalba nem kerül .Engedd vissza magad és ismételd meg a mozdulatot.

Jó edzést! 🙂

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 11. és 2024. április 17. között anyakönyvezettek: Bodnár Jázmin (anyja neve: Nagy Marianna) Gara, Fügedi Ákos János (Vitéz Hajnalka) Baja, Bartha Gilbert...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű